Гаранција - Gorenje

Гаранција

5 godina garancije

Бела техника

5 години целосна и бесплатна гаранција на сите апарати од бела техника од Gorenje (машини за перење и сушење алишта, фрижидери и замрзнувачи, машини за садови, апарати за готвење, вградни микробранови печки).

5 godina garancije

Мали апарати за домаќинство

2 години целосна и бесплатна гаранција на сите мали апарати за домаќинство од Gorenje.

10 години гаранција на инвертер PowerDrive мотор

На производите од Gorenje кои се продаваат во Република Македонија носител на гаранцијата (давател) е Горење ДООЕЛ Скопје, со што е обезбеден сервис и резервни делови во Македонија во периодот наведен во гаранциската изјава.

Право на исправка во гарантен рок се добива со фискална сметка и заверен гаранциски лист. Условите за користење на гаранцијата може да ги погледнете на гаранциската изјава приложена со секој производ. 

За користење на гаранцијата, совет, сервис или одржување,  како и доколку ви се потребни дополнителни информации јавете се во центарот за поддршка на Gorenje сервисот на единствениот телефонски број 02/32 99 111.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice