Контакт - Gorenje
затвори
...

Контакт

Горење ДООЕЛ Скопје

Адреса: 8ми септември бр. 18 лок. 10, 1000 Скопје, Македонија
Телефон 1: +389 (0)2 3062 199
Телефон 2: +389 (0)2 2448 880
Телефон 3 +389 (0)2 3088 150
E-mail: gorenje@gorenje.com.mk

Продажни салони Gorenje

Поддршка

Единствен број на овластениот сервис за цела Македонија
02/32 99 111
Работно време на центарот за поддршка:
пон-пет 08:00-17:00 ч., саб 09:00-15:00 ч.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции