Гаранција

Бела техника

5 godina garancije

5 години целосна и бесплатна гаранција на сите апарати од бела техника од Gorenje (машини за перење и сушење алишта, фрижидери и замрзнувачи, машини за садови, апарати за готвење, вградни микробранови печки).

Мали апарати за домаќинство

5 godina garancije

2 години целосна и бесплатна гаранција на сите мали апарати за домаќинство од Gorenje.

На производите од Gorenje кои се продаваат во Република Македонија носител на гаранцијата (давател) е Горење ДООЕЛ Скопје, со што е обезбеден сервис и резервни делови во Македонија во периодот наведен во гаранциската изјава.

Право на исправка во гарантен рок се добива со фискална сметка и заверен гаранциски лист. Условите за користење на гаранцијата може да ги погледнете на гаранциската изјава приложена со секој производ. 

За користење на гаранцијата, совет, сервис или одржување,  како и доколку ви се потребни дополнителни информации јавете се во центарот за поддршка на Gorenje сервисот на единствениот телефонски број 02/32 99 111.

Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice