Контакт

Горење ДООЕЛ Скопје

Адреса: Партизански одреди 99, 1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 (0)2 3088 150
Факс: +389 (0)2 3064 177
E-mail: gorenje@gorenje.com.mk

Продажни салони Gorenje

Поддршка

Единствен број на овластениот сервис за цела Македонија
02/32 99 111
Работно време на центарот за поддршка:
пон-пет 08:00-17:00 ч., саб 09:00-15:00 ч.
Посетете не
Facebook
Twitter
YouTube
Flickr
Споделете
Facebook
Twitter
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice