Регистрација за 10 години гаранција Машини за перење и сушење - Gorenje
затвори
...
Запознај се со новите WaveActive машини за перење и сушење алишта
Побарајте ја својата гаранција
WaveActive машините за перење од Gorenje се направени за да се стави крај на валканата работа на ефективен, лесен и еколошки начин.

WaveActive машините за перење користат напредни технологии за супериорни резултати на перење:
  • Уникатно дизајнираниот барабан во комбинација со брановидните 3D ребра ја омекнуваат ткаенината и овозможуваат најнежно перење. 
  • IonTech ја користи моќта на природниот процес на јонизација, што овозможува оптимални резултати во перењето, без висока температура и без употреба на дополнителни хемикалии. 
  • SteamTech за дополнителен третман со пареа која ги намалува наборите, алергените и бактериите.

WaveActive машините за сушење од Gorenje се направени за да се заврши работата на ефективен, лесен и еколошки начин.

WaveActive машините за сушење користат напредни технологии за супериорни резултати на перење:

  • Програми дизајнирани да ги освежат влакната на алиштата за да ги омекнат и да ги намалат наборите.
  • IonTech - воздухот полн со негативни јони ја суши облеката и го отстранува поголемиот дел од алергените и бактериите.
  • SteamTech овозможува дополнителен третман со пареа на крајот од одбраната програма.

 

Запознајте се со WaveActive машините за перење и сушење со инвертер PowerDrive мотор

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на WaveActive машина. Сé што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 10 години гаранција на моторот.

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 30 дена по купувањето.

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice