Плочи - Gorenje
затвори
...

Совршен вкус

Плочи
Сите ние сакаме да готвиме како професионалци, да ги импресионираме гостите и да послужиме вкусен оброк за семејството. Ова, обично, бара посебни знаења и професионална опрема. Плочите на Gorenje се дизјанирани за лесна употреба за да овозможат секој да подготви вкусна храна. Индукциските, HiLight и плинските плочи се опремени со карактеристики кои го прават готвењето безгрижно.

XpandZone

XXL површина за XXL резултат
XpandZone овозможува готвење скоро на целата површина на плочата. Кога е активен режимот XpandZone, левата или десната зона на плочата за готвење се спојуваат во една екстра голема зона за готвење. Споените зони за готвење овозможуваат повеќе простор и слобода при готвењето, простор за поголеми садови или простор за повеќе помали садови или тави, кои можат да се стават каде било во проширената зона за готвење.

PowerBoost Supreme

Слободно побрзајте... и останете безгрижни!
Инвентивната PowerBoostSupreme функција ја има кај најдобрите модели на индукциските плочи Gorenje. Таа овозможува феноменална брзина на работата на плочата. Потребни се само 4,2 минути за да се зоврие вода од 2l, што е, сигурно ќе се согласите, многу ефикасно.

BridgeZone

Едноставен план за супер големи садови
Индукциската плоча со две поврзани зони го поедноставува готвењето во поголеми садови. Идеална е за приготвување риба со ориз.
_products/features/icon - Горилници со висока енергетска ефикасност

Горилници со висока енергетска ефикасност

Дополнителна моќ за плинот
Сите нови модели на плински плочи на Gorenje се опремени со значително унапредени плински горилници, кои се 10% поефикасни.
_products/features/icon - Вок-горилници (WokBurner)

Вок-горилници (WokBurner)

Оригиналниот вкус на Азија, кај вас дома
Вок-горилниците многу брзо достигнуваат висока температура, што ја прави подготовката на азиски јадење во големи тави, лесна и достапна за сите.
_products/features/icon - PowerZone

PowerZone

Многу брзо
Оваа функција ќе ја зголеми јачината на HiLight зоната за готвење за 25%, што ќе ви овозможи да готвите побрзо со користење на помалку електрична енергија.

Интелигентен комуникатор

Благодарејќи на соработката помеѓу IQ сензорот и сензорот во внатрешноста на плочата, готвењето е потполно автоматизирано. Безжичната комуникација помеѓу садот и плочата го контролира целиот процес, обезбедувајќи потполно автоматско готвење. Загарантирано.
_products/features/icon - IQpro

IQpro

Кулинарски маратон, многу едноставна подготовка
IQpro нуди лесен начин да се подготват јадења кои треба да се готват подолго време, со бавно загревање и со готвење на пониска, константна температура. Идеално за подготовка на гулаш.
_products/features/icon - IQpoach

IQpoach

Температура... баш по мерка!
IQpoach спречува претекување, ја одржува температурата помеѓу 71 и 85°C. Храната ги задржува бојата, соковите и вкусовите. Конечно можете дома да подготвите јајца Бенедикт.
_products/features/icon - IQgrill

IQgrill

Совршено за големи садови
IQcook го прави готвењето изненадувачки едноставно, со многу малку или без масло. Пробајте ја највкусната храна.
_products/features/icon - IQboil

IQboil

Ниту капка надвор од садот
Брзото загревање на водата и константното одржување на температурата можат да се реализираат без прелевање на ниту една капка вода. Слободно гледајте телевизија и опуштете се - кујната потполно ви е безбедна.
_products/features/icon - IQsteam

IQsteam

Витамините остануваат внатре
Готвењето со мала количина вода ги задржува витамините, минералите и природната боја на зеленчукот. Верувале или не, за подготовка на 1kg зеленчук потребно е само половина dl вода.

Погледнете ги сите карактеристки

Погледнете ги нашите производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice