Новата генерација на вградни апарати - Gorenje
затвори
...

Брзото, но здраво готвење, конечно е можно

Новата генерација на вградни апарати
Создавањето на совршена храна никогаш не е лесна задача. Особено ако имате работа која треба да се заврши или ги чувате децата. Сепак Горење може да ви помогне со тоа.
Новата генерација на вградни апарати обезбедува широк асортиман на лични асистенти кои се грижат за секој детал. Тие ќе ви овозможат да се готвите побрзо, да подготвите поздрава храна и повеќе да се забавувате во кујната. Сите апарати нудат незаборавно искуство за корисникот, не се штетни за животната средина и се енергетски ефикасни. Тие, исто така, го збогатуваат вашиот животен стил бидејќи ја минимизираат потребата за чистење и одржување. Специјалните функции како што е готвењето на пареа, sous vide и правењето јогурт додаваат забавна во вашата дневна рутина и помагаат да се создаде здрав начин на живот за целото семејство.
Совршен вкус Паметните функции го прават готвењето охрабрувачки едноставно.
Идеи за здравје Автоматизираните функции и иновативните карактеристики ја отвораат вратата на поздрав начин на живот.
Идеално корисничко искуство Дизајнирани за лесна употреба, чистење и одржување.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции