Соковници - Gorenje
затвори
...
СоковнициУживајте во препорачаната дневна доза на овошје и зеленчук во чаша сок. Можете да исцедите се што сакате - од зеленолиснати рaстенија до овошје и зеленчук со лушпи. Соковниците од Gorenje ви овозможуваат да го снабдите вашето тело со витамини и минерали на здрав начин и да го поддржите брзиот начин на живот.
12

Соковници

Модели

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice