Модели - Gorenje
затвори
...

Модели

JC4800VWY JC4800VWY SLOW JUICER Соковник 7.990,00 ден Соковник Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции