Соковници и цедачи на агруми - Gorenje
затвори
...

Соковници и цедачи на агруми

JC4800VWY JC4800VWY SLOW JUICER Соковник 7.750,00 ден Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
JC900E JC900E Соковник 4.390,00 ден Моќност на моторот (max): 900 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
JC805EII JC805EII Соковник 3.590,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
CJ100HE CJ100HE НОВО Цедач на агруми 2.390,00 ден Моќност на моторот (max): 100 W Лесно чистење
CJ40W CJ40W Цедач на агруми 1.250,00 ден Моќност на моторот (max): 40 W Волумен на садот за сок: 1 l Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice