Соковници - Gorenje
затвори
...

Соковници

JC4800VWY JC4800VWY SLOW JUICER Соковник 7.990,00 ден Соковник Моќност на моторот (max): 200 W Волумен на садот за сок: 0,6 l Лесно чистење
JC900E JC900E Соковник 4.490,00 ден Соковник Моќност на моторот (max): 900 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
JC805EII JC805EII Соковник 3.690,00 ден 3.350,00 ден Соковник Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 2 Лесно чистење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice