Цедачи на агруми - Gorenje
затвори
...
ЦЕДАЧИ НА АГРУМИЌе се вљубите во цитрусите! Портокали, цитрони, лимони ... Почeстете се себеси со свежо цеден сок преполн со витамини. Уживајте во почетокот на денот; направете сок за себеси и за вашите најблиски. Брзо и лесно, со цедачите на агруми од Gorenje.
1

Цедачи на агруми

Модели

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции