Соковници и цедачи на агруми - Gorenje
затвори
...
ФАТЕТЕ ГИ ВИТАМИНИТЕДневната доза на витамини е многу важна за нашето тело, особено кога нашиот имунолошки систем е изложен на опасните вируси. Соковниците и цедачите на агруми се наши сојузници и подготовката на витамински пијалаци е суштински дел од нашето секојдневие. Направете ја оваа задача едноставна и пријатна со соковниците и цедачите од Gorenje.
1234

Модели

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice