Скари и тостери - Gorenje
затвори
...

Скари и тостери

Дизајнерски линии:
KR1800EPRO KR1800EPRO Контактен грил 6.290,00 ден Контактен грил Моќност на грејачот: 1.800 W Едноставно печење Температурни нивоа: 4
TG2000LCB TG2000LCB Електрична скара 4.790,00 ден Електрична скара Моќност на грејачот: 1.800 W Едноставно печење Променливи двострани плочи
T1100CLBK T1100CLBK Тостер 3.490,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 6 Термостат Автоматско исфрлање
T1100CLI T1100CLI Тостер 3.490,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 6 Термостат Автоматско исфрлање
T800ORAB T800ORAB Тостер 3.490,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 6 Автоматско исфрлање High-lift исфрлање на лебчето
T800ORAW T800ORAW Тостер 3.490,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 6 Автоматско исфрлање High-lift исфрлање на лебчето
KR1800SDP KR1800SDP Контактен грил 3.350,00 ден Контактен грил Едноставно печење Температурни нивоа: 4 Променливи двострани плочи
TG2514B TG2514B Електрична скара 3.490,00 ден 3.150,00 ден Електрична скара Моќност на грејачот: 1.400 W Едноставно печење Температурни нивоа: 5
KR1800SM KR1800SM Контактен грил 2.890,00 ден Контактен грил Температурни нивоа: 4
WCM702PW WCM702PW Тостер 2.590,00 ден Тостер Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
T1000E T1000E Тостер 2.390,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
SM703GCG SM703GCG Тостер 2.050,00 ден Тостер Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
T850BK T850BK Тостер 1.890,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
T850WE T850WE Тостер 1.790,00 ден Тостер Број на степени на загревање: 7 Термостат Автоматско исфрлање
SM701GCB SM701GCB Тостер 1.350,00 ден Тостер Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
SM701GCW SM701GCW Тостер 1.290,00 ден 1.050,00 ден Тостер Моќност на грејачот: 700 W Едноставно печење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice