Резачи - Gorenje
затвори
...

Резачи

R706A R706A Резач 5.090,00 ден Резач Моќност на моторот (max): 180 W Дебелина на сечилото: 1-15 mm Тацна за сервирање
R506E R506E Резач 3.690,00 ден Резач Моќност на моторот (max): 160 W Дебелина на сечилото: 0-15 mm
R401W R401W Резач 3.090,00 ден Резач Моќност на моторот (max): 100 W Дебелина на сечилото: 0-17 mm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice