Преносни индукциски плочи - Gorenje

Преносни индукциски плочи

ICE3500DP ICE3500DP Индукциска плоча 10.890,00 ден Нивоа на јачина: 7 Регулирање на температурата: Регулирање на температурата
ICG3400DP ICG3400DP Индукциска плоча 10.890,00 ден 8.191,00 ден Нивоа на јачина: 10 Регулирање на температурата: Регулирање на температурата
ICE2000SP ICE2000SP Индукциска плоча 3.990,00 ден Нивоа на јачина: 8 Регулирање на температурата: Регулирање на температурата
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice