G-force правосмукалки гаранција - Gorenje
затвори
...
G·force правосмукалки5 години безгрижностАкцијата важи од 10.04.-10.05.2020 година »
1
Запознајте ги g-force правосмукалките
Побарајте ја својата гаранција

Добри кон вас, брутални кон прашината

Врвните G·force правосмукалки од Gorenje со исклучително мала потрошувачка на енергија имаат висока ефикасност во чистењето и особено тивко работење, оставајќи ви една грижа помалку и повеќе време за уживање.

G·force правосмукалките кои се дноставни за употреба и се ергономски обликувани, даваат можност да одберете дали прашината ќе се собира во вреќичка или во сад или со водена филтрација. Благодарение на ХЕПА филтрацијата гарантираат супериорните резултати на вшмукување и чист воздух, што ќе го цениме сите, а особено оние кои страдаат од алергии, имаат мали деца, животни и слично. Или секој кој сака брзо и паметно решение за чист и уреден дом.

Одберете еден од промотивните модели и уживајте во промотивната продолжена гаранција од 5 години.

 

* За да се оствари правото на продолжена гаранција, задолжително е регистрирање на апаратот. Регистрирањето е БЕСПЛАТНО на gorenje.com.mk во рок од 30 дена од денот на купување на апаратот. Акцијата важи од 10.04.-10.05.2020 година за одредени модели на правосмукалки: VC 1901 GACRCY, VC 2321 GPLW, VC 2321 GPRRCY и VCEB 01 GAWWF.  

Запознајте се со g-force моделите со продолжена гаранција:

Ви благодариме за тоа што сте горд сопственик на g·force правосмукалка од Gorenje. Сé што треба да направите е да го пополните формуларот и ќе добиете сертификат за 5 години гаранција. За дополнителна гаранција можат да бидат регистрирани само наведените g-force модели купени помеѓу 10.04.2020 година и 10.05.2020 година.

Податоци за производот

Можете да си ја барате вашата продолжена гаранција најдоцна 30 дена по купувањето.
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice