G-force правосмукалки - Gorenje
затвори
...
G·force правосмукалкиЗа чист и уреден дом
1

Запознајте ги g-force правосмукалките

Добри кон вас, брутални кон прашината

Врвните G·force правосмукалки од Gorenje со исклучително мала потрошувачка на енергија имаат висока ефикасност во чистењето и особено тивко работење, оставајќи ви една грижа помалку и повеќе време за уживање.

G·force правосмукалките кои се едноставни за употреба и се ергономски обликувани, даваат можност да одберете дали прашината ќе се собира во вреќичка или во сад или со водена филтрација. Благодарение на ХЕПА филтрацијата гарантираат супериорните резултати на вшмукување и чист воздух, што ќе го цениме сите, а особено оние кои страдаат од алергии, имаат мали деца, животни и слично. Или секој кој сака брзо и паметно решение за чист и уреден дом.

Запознајте се со g-force моделите:

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции