Правосмукалки - Gorenje
»
»
»
ПОТПОЛНО УСОГЛАСЕНИ СО ВАШИОТ РИТАМПравосмукалките од Gorenje со нивната напредна технологија, со квалитетниот материјал и одличниот дизајн, ефикасно ви помагаат во грижата за вашиот дом. Истовремено, тие можат да бидат и убави, ненаметливи партнери во танцот, следејќи го вашиот ритам.
1
ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Истражете ги предностите кои ќе ги поедностават и олеснат вашите секојдневни домашни обврски.
Повеќе Затвори
SuperSilent
Повеќе
Заштеда на простор (SaveSpace)
Повеќе
Хепа филтрација
Повеќе
TelescopeTube
Повеќе
SmartParking
Повеќе
5BagsExtra
Повеќе
SuperSilent
Правосмукалките од Gorenje можат да се пофалат со исклучителна тивка работа, како и со екстремно ефикасен и економичен HighPerformance мотор којшто гарантира помоќен проток на воздух со пониска потрошувачка на електрична енергија. За совршени резултати при чистењето со правосмукалка со минимална бучава во вашиот дом.
Заштеда на простор (SaveSpace)
Сега можете да ги чувате сите ваши додатоци при рака. Правосмукалките се опремени со специјален простор за чување на додатоците, што ќе ви овозможи едноставна употреба и чување и ќе осигури дека додатоците се уредно складирани.
Хепа филтрација
ХЕПА филтерот отстранува до 99,95% честички на нечистотија во воздухот, вклучувајќи полен и дерматофагоиди, што е од суштинско значење за оние кои страдаат од астма и од алергии. Сиот воздух вшмукан од правосмукалката поминува низ ХЕПА филтерот каде што прашината и делчињата од нечистотијата се задржуваат од влакната на филтерот и таму остануваат.
TelescopeTube
Ултра лесната телескопска цевка е лесна за ракување, се издложува и се собира. Приспособлива е за максимална удобност за време на користењето. Телескопската цевка може да се избере во две верзии: изработена од алуминиум или преслечена со хром.
SmartParking
Правосмукалките се карактеризираат со специјален лизгач кој едноставно и практично ја држи четката или цевката за вшмукување по чистењето или меѓу паузите. Едноставно вметнете ја цевката во лизгачот каде што таа безбедно ќе почека до следното користење.
5BagsExtra
Еднаш кога ќе купите правосмукалка од Gorenje можете да вшмукувате до 17,5 литри прашина, без дополнителен трошок, бидејќи со новата правосмукалка добивате пет дополнителни кеси: три хартиени кеси за еднократна употреба, една трајна платнена кеса и една микрофилтер кеса за максимална филтрација на прашината.
SuperSilent
Заштеда на простор (SaveSpace)
Хепа филтрација
TelescopeTube
SmartParking
5BagsExtra
ФАКТИ И БРОЈКИ
Обрнете внимание на значајните бројки што ја докажуваат вистинската вредност на нашите правосмукалки.
Повеќе Затвори

Заштеда на електрична енергија

Правосмукалките од Gorenje се класифицирани според потрошувачката на електрична енергија во најдобра класа - Класа А, што значи помалку од 62 KWh годишно.

Тивко работење

Тие се меѓу најтивките на пазарот, нивното ниво на бучност изнесува 70 dB, што е еднакво на тивок разговор.

Совршени резултати

Интегрираната ХЕПА филтрација задржува до 99,95% од прашината и на грините во воздухот од околината.

Модели

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice