RVC216BK - Gorenje
затвори
...
RVC216BK
19.990,00 ден

RVC216BK

19.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
Достапно онлајн
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - Напредно чистење

Напредно чистење

Камера и мапирање на просторот
Напредната технологија ѝ овозможува на роботската правосмукалка да го мапира просторот за ефикасно чистење на вашиот дом. Алгоритмот за визуелна симултана локализација и мапирање (VSLAM) ќе ја пресмета оптималната патека за чистење. Исто така, вклучува функција на меморија за прекин и создава визуелни одлики за следење на патеката за чистење. Жироскопот помага да се фиксира права линија: кога роботската правосмукалка ќе стигне до крајот на просторијата, се движи надесно околу 75% од должината на четката и се враќа назад, потоа стигнува до крајот и се движи малку кон десно и повторно се враќа. Како резултат, подот е совршено чист.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Смукање и џогирање

Смукање и џогирање

2во1
Уживајте во оптимално истовремено смукање и џогирање на тврди подови.
_products/features/icon - Управување преку апликација G•SMART

Управување преку апликација G•SMART

Wi-Fi контрола
Со апликацијата G•Smart, можете да управувате со правосмукалката од далечина и да имате преглед на процесот и патеката на чистење. Од далечина, можете да вклучите роботска правосмукалка што ќе го усисува вашиот дом, дури и додека не сте присутни. Можете исто така да поставите виртуелен ѕид така што роботската правосмукалка да не влегува во одредени простори во кои не сакате да влезе. Можете исто така да го сетирате посакуваното време и распоред на чистење.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Совршено чистење на аглите

Совршено чистење на аглите

Оптимално чистење
Специфичниот дизајн ѝ овозможува на роботската правосмукалка да ги достигне сите агли, рабови и тесни простори во вашиот дом.
_products/features/icon - Паметно полнење

Паметно полнење

Автоматско полнење и продолжување со чистењето
Роботската правосмукалка автоматски ќе се врати во својата станица кога ќе почувствува потреба за полнење на батеријата. Кога батеријата ќе се наполни, роботската правосмукалка ќе продолжи да чисти сè додека не ја заврши својата работа.
_products/features/icon - Нема повеќе влакна од домашни миленици

Нема повеќе влакна од домашни миленици

Ефикасно вшмукување
Збогувајте се со прашината, нечистотијата и несаканите влакна од домашните миленици. Меките влакна на четката овозможуваат ефикасно чистење со правосмукалка на сите видови подови. Исклучително долгата четка во комбинација со страничната четка овозможува оптимално вшукување, а самото чистењето на четката е многу лесно - со помош на вклучената алатка.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

G∙SMART

Боја: Црна

Бучност: 72 dB(A)re1pW

Димензии (ШxВxД): 30 × 10 × 30,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 41 × 16 × 37,5 cm

Нето тежина на апаратот: 3,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg

Приклучна моќ: 60 W

Код: 737645

EAN Код: 3838782466052

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice