Правосмукалки - Gorenje
затвори
...

Правосмукалки

тип:
Специјални карактеристики:
RVC216BK RVC216BK Правосмукалка-робот 19.990,00 ден
SVC252FMWT SVC252FMWT Правосмукалка 11.990,00 ден FREESTYLE MOVE Правосмукалка Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 3 Моторизирана папуча
SVC216FMLW SVC216FMLW Правосмукалка 9.990,00 ден FREESTYLE MOVE LITE Правосмукалка Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 2 Моторизирана папуча
SVC216FGD SVC216FGD Правосмукалка 7.990,00 ден FREESTYLE Правосмукалка Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 2 Моторизирана папуча
VC2321GPRRCY VC2321GPRRCY Правосмукалка 8.150,00 ден 7.390,00 ден G FORCE PLUS Правосмукалка Пластичен сад или вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VCEB01GAWWF VCEB01GAWWF ВОДЕНА ФИЛТРАЦИЈА Правосмукалка 7.790,00 ден 6.990,00 ден GFORCEAQUA Правосмукалка Водена филтрација Број на додатоци: 3 Универзална четка
VC2303SPRCY VC2303SPRCY Правосмукалка 6.490,00 ден SUPRA POWER Правосмукалка Пластичен сад Број на додатоци: 3 Турбо четка Универзална четка
VC2321GPLW VC2321GPLW Правосмукалка 7.150,00 ден 6.490,00 ден G FORCE PLUS Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2421ECW VC2421ECW Правосмукалка 6.490,00 ден EVO CONTROL Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 3 Универзална четка
VC2221PSBKR VC2221PSBKR Правосмукалка 4.990,00 ден POWER SLIDE Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
SC1200W SC1200W Чисти и дезинфицира Чистач на пареа 5.990,00 ден 4.790,00 ден Чистач на пареа Регулирање на пареата
VC1901GACRCY VC1901GACRCY Правосмукалка 4.590,00 ден G.FORCEAIR COMPACT Правосмукалка Пластичен сад Број на додатоци: 2 Универзална четка
VC2021PSBKBU VC2021PSBKBU Правосмукалка 4.590,00 ден POWER SLIDE Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1821PSWBU VC1821PSWBU Правосмукалка 4.090,00 ден POWER SLIDE Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1615CXR VC1615CXR SPINNER ДОДАТОК Правосмукалка 3.590,00 ден COMPACT XS Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
MVC148FW MVC148FW Правосмукалка 3.250,00 ден FREE GO Правосмукалка Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 4
VC1411CXW VC1411CXW Правосмукалка 2.890,00 ден COMPACT XS Правосмукалка Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
MVC72FW MVC72FW Правосмукалка 2.450,00 ден FREE GO Правосмукалка Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 2
DCUT1 DCUT1 Циклонски сад за прашина 650,00 ден Код: 391464 Циклонски сад за прашина
HF2303 HF2303 ХЕПА филтер 500,00 ден Код: 466439 ХЕПА филтер
HFGFAC HFGFAC ХЕПА филтер 500,00 ден Код: 732742 ХЕПА филтер
GB2PBU GB2PBU Кесички 300,00 ден Код: 570731 Кесички
GB1PBU GB1PBU Кесички 250,00 ден Код: 570741 Кесички
GB1TBR GB1TBR Кесички 250,00 ден Код: 570742 Кесички
GB2TBR GB2TBR Кесички 250,00 ден Код: 570732 Кесички
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции