Чистачи на пареа - Gorenje
затвори
...

Чистачи на пареа

SC1800R SC1800R НАСКОРО Чистач на пареа 6.250,00 ден Притисок на пареата: 5 bar Нерѓосувачки челик Капацитет на резервоарот: 1 l Регулирање на пареата
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice