Правосмукалки - Gorenje
»
»
»
затвори
...

Правосмукалки

тип:
Специјални карактеристики:
VC1411CXW VC1411CXW Правосмукалка Не е во сет+ EC6111WG - Електричен шпорет = 18.990,00 ден COMPACT XS Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC2321GPRRCY VC2321GPRRCY Правосмукалка 7.990,00 ден G FORCE PLUS Пластичен сад или вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2321GPLW VC2321GPLW Правосмукалка 6.990,00 ден G FORCE PLUS Со вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2303RCYIV VC2303RCYIV Правосмукалка 6.190,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Турбо четка Универзална четка
VC2102BCYIV VC2102BCYIV Правосмукалка 5.990,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Четка за паркет Универзална четка
VCK1901WF VCK1901WF Правосмукалка 7.590,00 ден 5.990,00 ден ATLANTIS 2 Водена филтрација Број на додатоци: 3 Универзална четка
VCK1802WF VCK1802WF Правосмукалка 7.490,00 ден 5.890,00 ден ATLANTIS Водена филтрација Број на додатоци: 3 Четка за паркет Универзална четка
VC1901GCYIV VC1901GCYIV Правосмукалка 5.790,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Универзална четка
VC2221GLW VC2221GLW Правосмукалка 5.690,00 ден G FORCE LITE Со вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2221PSBKR VC2221PSBKR Правосмукалка 4.790,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1901GACRCY VC1901GACRCY НОВО Правосмукалка 4.490,00 ден G.FORCEAIR COMPACT Пластичен сад Број на додатоци: 2 Универзална четка
VC2021PSBKBU VC2021PSBKBU Правосмукалка 4.490,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1825PSWG VC1825PSWG SPINNER ДОДАТОК Правосмукалка 4.290,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1821PSWBU VC1821PSWBU Правосмукалка 3.990,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1621PSWS VC1621PSWS Правосмукалка 3.690,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1615CXR VC1615CXR НОВО Правосмукалка 3.490,00 ден COMPACT XS Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1615G VC1615G SPINNER ДОДАТОК Правосмукалка 3.490,00 ден Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
MVC148FW MVC148FW НОВО Правосмукалка 3.150,00 ден FREE GO Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 4
MVC72FW MVC72FW Правосмукалка 2.350,00 ден FREE GO Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 2
DCUT1 DCUT1 590,00 ден Код: 391464
GB2PBU GB2PBU Кесички 250,00 ден Код: 570731
Додаток за правосмукалка Код: 369079
Додаток за правосмукалка Код: 730636
Додаток за правосмукалка Код: 412549
Кесички Код: 228191
ХЕПА филтер Код: 348331
ХЕПА филтер Код: 348298
DC1800EARDC Код: 189816
DC2000EARDC Код: 189823
GB1PBU GB1PBU Кесички Код: 570741
GB1TBR GB1TBR Кесички Код: 570742
GB2TBR GB2TBR Кесички Код: 570732
HF1500EACYCLONIC ХЕПА филтер Код: 144068
HF1500EAIICYCLONIC HF1500EAIICYCLONIC ХЕПА филтер Код: 187723
HF1501PRO ХЕПА филтер Код: 250868
HF1800EACYCLONIC ХЕПА филтер Код: 131179
HF1800EAIICYCLONIC ХЕПА филтер Код: 187724
HF1800EARDC ХЕПА филтер Код: 189815
HF1800EBCYCLONIC ХЕПА филтер Код: 147587
HF1801 ХЕПА филтер Код: 407904
HF1802WF HF1802WF ХЕПА филтер Код: 264801
HF1901WF ХЕПА филтер Код: 312208
HF2000EA ХЕПА филтер Код: 126387
HF2000EARDC ХЕПА филтер Код: 189821
HF2000EHC ХЕПА филтер Код: 166520
HF2000WF ХЕПА филтер Код: 341676
HF2200EA ХЕПА филтер Код: 143989
HF2202RDC HF2202RDC ХЕПА филтер Код: 264797
HF2203RCY ХЕПА филтер Код: 228195
HF2203RCYIII ХЕПА филтер Код: 253263
HF2303 HF2303 Додаток за правосмукалка Код: 466439
MB1800EARDC Кесички Код: 189814
MB2000EARDC Кесички Код: 189819
MBU110/100 MBU110/100 Кесички Код: 457166
OH2001W ХЕПА филтер Код: 253244
OHC2000EARDC ХЕПА филтер Код: 229394
OHF1501BCYIII OHF1501BCYIII ХЕПА филтер Код: 286171
OHF1602ECO OHF1602ECO ХЕПА филтер Код: 264804
OHF1621R ХЕПА филтер Код: 342199
OHF1800EARDC ХЕПА филтер Код: 229396
OHF2001Y ХЕПА филтер Код: 228177
OHF2202RDC OHF2202RDC ХЕПА филтер Код: 264798
OHF2203RCY, OHF2203W ХЕПА филтер Код: 228176
OHF2203RCYIII ХЕПА филтер Код: 253259
PB1500EA Кесички Код: 143990
PB1500P PB1500P Кесички Код: 327332
PB1501PRO Кесички Код: 250866
PB1600EA Кесички Код: 134301
PB1601R Кесички Код: 228180
PB1602ECO PB1602ECO Кесички Код: 264802
PB1800EAWD PB1800EAWD Кесички Код: 136667
PB2202RDC PB2202RDC Кесички Код: 264799
PBU110/100 PBU110/100 Кесички Код: 431822
PBU95/110 PBU95/110 Кесички Код: 431821
PBU95/110 PBU95/110 Кесички Код: 320050
TB1400EA Кесички Код: 151805
TB1500EA Кесички Код: 143997
TB1501 Кесички Код: 335023
TB1501PRO Кесички Код: 250867
TB1600EA Кесички Код: 134303
TB1601R TB1601R Кесички Код: 228193
TB1601RII TB1601RII Кесички Код: 280318
TB1602ECO TB1602ECO Кесички Код: 264803
TB1800EA TB1800EA Кесички Код: 131178
TB1800EARDC Кесички Код: 229397
TB1800EAWD TB1800EAWD Кесички Код: 134846
TB2000EA Кесички Код: 124953
TB2000EARDC Кесички Код: 229395
TB2001W Кесички Код: 253251
TB2200EA Кесички Код: 143987
TB2202RDC TB2202RDC Кесички Код: 264800
TB2203RCY, TB2203W Кесички Код: 228192
TBU95/110 TBU95/110 Кесички Код: 431824
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice