Правосмукалка VC2321GPRRCY - Gorenje
»
»
»
Модели
VC2321GPRRCY Правосмукалка
7.990,00 ден

ПравосмукалкаVC2321GPRRCY

G FORCE PLUS Пластичен сад или вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
7.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

Кеса или кутија

ХИГИЕНСКИ КЕСИ или ЧИСТА КУТИЈА за собирање на прав
Некои наши модели овозможуваат употреба на два системи за собирање на правот: ХИГИЕНСКИ КЕСИ или ЧИСТА КУТИЈА за собирање на прав. ХИГИЕНСКИТЕ КЕСИ имаат напреден систем на филтрирање кој на кесата и овзможува да ги задржи и најситните честици на прав. Прашина нема да излезе ниту при промена на кесата. ПодеднаквО оптимална хигиена овозможува и ЧИСТАТА КУТИЈА која во својата внатрешност ги одвојува нечистотиите од воздухот и ги задржува во садот. Потоа, воздухот патува низ ХЕПА филтерот кој е на дното од кутијата, навлегува во филтерот кој се наоѓа пред моторот, а потоа низ издувниот ХЕПА филтер.
Повеќе
Затвори

Технички карактеристики

G FORCE PLUS

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

Моќ на всисување: 470 W

Пластичен сад или вреќичка

За суво чистење

Број на додатоци: 3

XpandZone четка

Проток на воздух: 42 L/s

Волумен на вреќичката: 3 l

Тип на цевка: Телескопска

Дијаметар на цевката: 35 mm

Должина на телескопската цевка: 90 cm

Материјал на цевката: Алуминиум

Двојна ХЕПА филтрација

Управувачка локација: Контрола на апаратот

Управување на допир (TouchControl)

SoftStart тивко палење на моторот

Индикатор за полна вреќичка

Индикатор за празнење на садот за прашина

Број на текстилни вреќички: 1

Додатоци: 3

Заштита на куќиштето (Active Bumper)

Гумена рачка

Намотување на кабелот

Голем досег (кабел, црево и цевка): 10 m

Исправено или хоризонтално

Додаток за оставање на цевката

Број на тркала: 3

Гумирани тркалца

Заштита од прегревање

Боја: Боја Црвена

Должина на приклучен кабел: 8 m

Максимална моќност на моторот: 2.300 W

G FORCE

Димензии (ШxВxД): 43,3 × 27,7 × 31 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,5 × 32,5 × 32,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,8 kg

Бруто тежина на апаратот: 9,6 kg

Приклучна моќ: 2.000 W

Код: 678636

EAN Код: 3838782071263

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice