Правосмукалки - Gorenje

Правосмукалки

Тип за собирање на прашина:
VC2321GPRRCY VC2321GPRRCY Правосмукалка 7.990,00 ден G FORCE PLUS Пластичен сад или вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2321GPLW VC2321GPLW Правосмукалка 6.990,00 ден G FORCE PLUS Со вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2303RCYIV VC2303RCYIV Правосмукалка 6.190,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Турбо четка Универзална четка
VC1601BUWD VC1601BUWD Правосмукалка 5.990,00 ден WET&DRY Пластичен сад или вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC2102BCYIV VC2102BCYIV Правосмукалка 5.990,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Четка за паркет Универзална четка
VC2421ECW VC2421ECW Правосмукалка 5.990,00 ден EVO CONTROL Со вреќичка Број на додатоци: 3 Универзална четка
VCK1901WF VCK1901WF Правосмукалка 7.590,00 ден 5.990,00 ден ATLANTIS 2 Водена филтрација Број на додатоци: 3 Универзална четка
VCK1802WF VCK1802WF Правосмукалка 7.490,00 ден 5.890,00 ден ATLANTIS Водена филтрација Број на додатоци: 3 Четка за паркет Универзална четка
VC1901GCYIV VC1901GCYIV Правосмукалка 5.790,00 ден SUPRA POWER Пластичен сад Број на додатоци: 3 Универзална четка
VC2221GLW VC2221GLW Правосмукалка 5.690,00 ден G FORCE LITE Со вреќичка Број на додатоци: 3 XpandZone четка
VC2221PSBKR VC2221PSBKR Правосмукалка 4.790,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1901GACRCY VC1901GACRCY НОВО Правосмукалка 4.490,00 ден G.FORCEAIR COMPACT Пластичен сад Број на додатоци: 2 Универзална четка
VC2021PSBKBU VC2021PSBKBU Правосмукалка 4.490,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1825PSWG VC1825PSWG SPINNER ДОДАТОК Правосмукалка 4.290,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1821PSWBU VC1821PSWBU Правосмукалка 3.990,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1621PSWS VC1621PSWS Правосмукалка 3.690,00 ден POWER SLIDE Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1615G VC1615G SPINNER ДОДАТОК Правосмукалка 3.490,00 ден Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
VC1411B VC1411B Правосмукалка 2.790,00 ден Со вреќичка Број на додатоци: 1 Универзална четка
MVC72FW MVC72FW Правосмукалка 2.350,00 ден FREE GO Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 2
MVC148FW MVC148FW НОВО Правосмукалка FREE GO Пластичен сад Безжична употреба Број на додатоци: 4
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice