Повеќенаменски апарати за готвење - Gorenje
затвори
...

Повеќенаменски апарати за готвење

AF1700DB AF1700DB Фритеза на топол воздух 7.490,00 ден Фритеза на топол воздух Приклучна моќ: 1.700 W Голем сад: 5 l Ниска температура: 80 °C Висока температура: 200 °C Број на програми: 8
AF1409DB AF1409DB Фритеза на топол воздух 6.150,00 ден Фритеза на топол воздух Приклучна моќ: 1.400 W Голем сад: 3,5 l Ниска температура: 80 °C Висока температура: 200 °C Број на програми: 9
MC6MBK MC6MBK Мултифункционален готвач 5.990,00 ден Мултифункционален готвач Моќност на грејачот: 1.000 W Програми за готвење: 15 Регулирање на времето на готвење Капак кој се отстранува Брзо готвење
AF1409DW AF1409DW Фритеза на топол воздух 5.490,00 ден Фритеза на топол воздух Приклучна моќ: 1.400 W Голем сад: 3,5 l Ниска температура: 80 °C Висока температура: 200 °C Број на програми: 9
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции