Пегли - Gorenje
затвори
...

Пегли

SGH2400BBSUPREME SGH2400BBSUPREME Парен генератор 8.490,00 ден Парен генератор Моќност на грејачот: 2.400 W Индикатор на температура
SIH3000RBC SIH3000RBC Пегла на пареа 3.090,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 3.000 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2800BF SIH2800BF Пегла на пареа 2.890,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.800 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2800TQC SIH2800TQC Пегла на пареа 2.890,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.800 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2600BLC SIH2600BLC Пегла на пареа 2.790,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2200BBC SIH2200BBC Пегла на пареа 1.950,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2200BLC SIH2200BLC Пегла на пареа 1.950,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2200RBC SIH2200RBC Пегла на пареа 1.950,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2200TQC SIH2200TQC Пегла на пареа 1.950,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура
SIH2200DGT SIH2200DGT Пегла на пареа 1.790,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно Индикатор на температура Perfect Glide површина за пеглање
SIH1800BLT SIH1800BLT Пегла на пареа 1.650,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 1.800 W Аналогно Индикатор на температура Perfect Glide површина за пеглање
SIH 1800BT SIH 1800BT Пегла на пареа 1.550,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 1.800 W Аналогно Perfect Glide површина за пеглање
SIH1100TBT SIH1100TBT Пегла на пареа 1.150,00 ден Пегла на пареа Моќност на грејачот: 1.100 W Аналогно Индикатор на температура Perfect Glide површина за пеглање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции