Прочистувач на воздух OPTIAIR 203M - Gorenje
затвори
...
OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
7.390,00 ден

Прочистувач на воздух OPTIAIR 203M

Прочистувач на воздух Тајмер: Дигитален
8.690,00 ден
7.390,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Карактеристики

_products/features/icon - Оптимално прочистување на воздухот

Оптимално прочистување на воздухот

За простории до 20 м2
Уживајте во свежиот воздух збогатен со енергија во вашиот дом или канцеларија. Прочистувачот на воздухот е совршен избор за простории до 20 м2. Можете да го поместувате многу лесно и да го подобрувате квалитетот на воздухот таму каде што е потребно.
_products/features/icon - Јонска технологија

Јонска технологија

Почувствувајте повеќе енергија
Јонската технологија испушта негативно наелектризирани јони во воздухот. Тие се од суштинско значење за клеточен метаболизам и други витални функции. Ефикасниот систем за филтрирање ги елиминира честичките од полен, миризба, чад и прашина, секогаш обезбедувајќи свеж и чист воздух во затворен простор.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Тајмер

Тајмер

Тајмерот осигурува дека прочистувачот автоматски ќе се исклучи (1-2-4-8 часа), со давање сигнал со звучен аларм.
_products/features/icon - Тивко работење

Тивко работење

Потивко и од шепот
Работењето на прочистувачот на воздухот е потивко и од шепотот и нема да ви пречи кога работи со помала брзина на вентилаторот. Со ниво на бучава од само 25 dB, го чисти воздухот за полесно дишење и спиење. Идеално за спални и детски соби.
_products/features/icon - 3 во 1 систем на филтрирање

3 во 1 систем на филтрирање

Предфилтер, ХЕПА филтер и активен карбонски филтер
Заменливиот 3 во 1 филтер доаѓа со предфилтер, ХЕПА филтер и активен карбонски филтер и содржи најнова технологија за прочистување. Благодарение на трите нивоа на чистење, прочистувачот на воздухот отстранува до 99,97% прашина, алергени, мали честички (вклучувајќи PM2.5) и непријатни мириси.
Повеќе
Затвори
_products/features/icon - Вентилатор со 4 нивоа

Вентилатор со 4 нивоа

Прочистувачот на воздух има 4 брзини на вентилаторот (ниска, средна, висока, турбо).
_products/features/icon - Индикатор за чистење на филтерот

Индикатор за чистење на филтерот

Осигурени се најдобри перформанси
По 720 часа работење, една светилка покажува дека е потребно да се исчисти филтерот. Кога прочистувачот работи на највисоко ниво на вентилација, предупредувањето се појавува по 480 часа.
_products/features/icon - ЛЕД-индикатор

ЛЕД-индикатор

Јасен и енергетски ефикасен
ЛЕД-индикаторите овозможуваат подобар преглед на работата на прочистувачот.
_products/features/icon - Турбо

Турбо

Кога е потребна брзина
Забрзаната функција ви овозможува да имате чист воздух што побрзо.

Технички карактеристики

Тип на апарат: Прочистувач на воздух

OPTIAIR 203M

Тајмер: Дигитален

ЛЦД: ЛЦД дисплеј

Јонизатор

Турбо режим на работа

Филтер: Филтер со активен јаглен, ХЕПА филтер, Предфилтер

Индикатор за чистење на филтерот

Боја: Бела

Површина на просторот: 20 m2

Димензии (ШxВxД): 32,5 × 50 × 17,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 39 × 58 × 22,5 cm

Нето тежина на апаратот: 5,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 6,6 kg

Приклучна моќ: 50 W

Осигурувач: 10 A

Код: 680755

EAN Код: 3838782075377

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice