Прочистувач на воздух FILTER OPTIAIR 203M - Gorenje
затвори
...
FILTER OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух
1.450,00 ден

Прочистувач на воздух FILTER OPTIAIR 203M

Прочистувач на воздух
1.450,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на апарат: Прочистувач на воздух

FILTER OPTIAIR 203M

Код: 681142

EAN Код: 3838782076190

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции