Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M - Gorenje
затвори
...
D20M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
14.290,00 ден

Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M

Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
14.290,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на единицата: Внатрешна

Начин на работа: Класично

Одвлажнување: 20 l/day

Турбо функција

Функција сушење

Индикатор за полн сад на кондензаторот

Автоматско исклучување

Одвлажнување

Тајмер

Автоматско одмрзнување

Автоматско работење

Автоматско повторно вклучување

Предупредување при испуштање на фреон од системот

Минимална температура на работење: 5 °C

Максимална температура на работење: 35 °C

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

Минимална употребна површина: 37 m2

Максимална употребна површина: 52 m2

Номинален напон: 2,1 A

Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

Приклучна моќ: 440 W

Осигурувач: 10 A

Код: 734860

EAN Код: 3838782342295

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции