Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) D20M - Gorenje
»
»
D20M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
13.990,00 ден

Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)D20M

13.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на единицата: Внатрешна

Начин на работа: Класично

Одвлажнување: 20 литри/ден

Турбо функција

Функција сушење

Индикатор за полн сад на кондензаторот

Автоматско исклучување

Јонизатор

Тајмер

Автоматско одмрзнување

Автоматско работење

Автоматско повторно вклучување

Предупредување при испуштање на фреон од системот

Минимална температура на работење: 5 °C

Максимална температура на работење: 35 °C

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 %

Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 %

Минимална употребна површина: 37 m2

Максимална употребна површина: 52 m2

Номинален напон: 2,1 A

Димензии (ШxВxД): 35 × 51 × 24,5 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 38 × 53,2 × 29,8 cm

Нето тежина на апаратот: 14,4 kg

Бруто тежина на апаратот: 15,6 kg

Приклучна моќ: 440 W

Осигурувач: 10 A

Код: 518935

EAN Код: 3838942081309

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice