Прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR - Gorenje
затвори
...
AP500 SENSE AIR Прочистувач на воздух

Прочистувач на воздух AP500 SENSE AIR

печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Тип на апарат: Прочистувач на воздух

AP500 SENSE AIR

LCD: LCD дисплеј

Јонизатор

Ниво на бучава: 35 dB(A)re1pW

Турбо режим на работа

Индикатор за чистење на филтерот

Површина на просторот: 60 m2

Приклучна моќ: 35 W

Код: 736952

EAN Код: 3838782444975

Прилози

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice