Прочистувачи, овлажнувачи, одвлажнувачи на воздух - Gorenje
затвори
...

Прочистувачи, овлажнувачи, одвлажнувачи на воздух

AP500 AP500 Прочистувач на воздух 18.490,00 ден 15.750,00 ден Прочистувач на воздух
D20M D20M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) 14.290,00 ден Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
D16M D16M Одвлажнувач (Апсорбатор на влага) 13.290,00 ден Одвлажнувач (Апсорбатор на влага)
OPTIAIR 203M OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух 8.690,00 ден 7.390,00 ден Прочистувач на воздух Тајмер: Дигитален
H50B H50B Овлажнувач на воздух 5.190,00 ден Овлажнувач на воздух Површина: 20 m² Ultra sonic технологија Пареа: Ладна пареа Логично управување (Smart control)
H50W H50W Овлажнувач на воздух 4.990,00 ден Овлажнувач на воздух Површина: 20 m² Ultra sonic технологија Пареа: Ладна пареа Логично управување (Smart control)
H45W H45W Овлажнувач на воздух 2.890,00 ден Овлажнувач на воздух Површина: 20 m² Ultra sonic технологија Пареа: Ладна пареа
FILTER AP500 Прочистувач на воздух 1.990,00 ден Прочистувач на воздух
FILTER OPTIAIR 203M FILTER OPTIAIR 203M Прочистувач на воздух 1.450,00 ден Прочистувач на воздух
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции