Сецкалки - Gorenje
затвори
...

Сецкалки

SIC500BK SIC500BK Сецко 2.190,00 ден Моќност на моторот (max): 500 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1,5 l
S500GW S500GW Сецко 1.850,00 ден Моќност на моторот (max): 500 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
S400W S400W Final Sale Сецко 1.790,00 ден 1.391,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
S300W S300W Final Sale Сецко 1.750,00 ден 1.291,00 ден Моќност на моторот (max): 300 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice