Миксери / Блендери - Gorenje
»
»
»
»
затвори
...

Миксери / Блендери

тип:
Дизајнерски линии:
MMC1000RLR MMC1000RLR Кујнски робот 16.590,00 ден Кујнски робот Моќност на моторот (max): 1.000 W Број на брзини за лесно ракување: 7 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање и месење: 4,5 l
MMC1000W MMC1000W НОВО Кујнски робот 12.750,00 ден Кујнски робот Моќност на моторот (max): 1.000 W Број на брзини за лесно ракување: 6 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање и месење: 4,5 l
MMC700W MMC700W Кујнски робот 8.090,00 ден Кујнски робот Моќност на моторот (max): 700 W Број на брзини за лесно ракување: 6 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање и месење: 4 l
B800ORAB B800ORAB НОВО Блендер 4.590,00 ден Блендер Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3
B800ORAW B800ORAW НОВО Блендер 4.590,00 ден Блендер Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3
BN1000W BN1000W Nutri Power блендер 4.690,00 ден 4.250,00 ден Nutri Power блендер Број на вртежи (макс. - мин.): 20.000 obr/min Број на брзини за лесно ракување: 2
B1000GE B1000GE НОВО Блендер 4.090,00 ден Блендер Моќност на моторот (max): 1.000 W Број на брзини за лесно ракување: 2 AC мотор за сигурно работење
M450WS M450WS Миксер со сад за матење и месење 3.590,00 ден Миксер со сад за матење и месење Моќност на моторот (max): 450 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање и месење: 2 l
HBC807QB HBC807QB Рачен блендер 3.350,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 800 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
HBC806QW HBC806QW Рачен блендер 3.090,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 800 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
B501LBW B501LBW Блендер 2.550,00 ден Блендер Моќност на моторот (max): 500 W Број на брзини за лесно ракување: 2 AC мотор за сигурно работење
M400ORAB M400ORAB НОВО Миксер 2.550,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 400 W Број на брзини за лесно ракување: 5
M400ORAW M400ORAW НОВО Миксер 2.550,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 400 W Број на брзини за лесно ракување: 5
HBC564QW HBC564QW Рачен блендер 2.490,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 560 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,5 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
HB600ORAB HB600ORAB НОВО Рачен блендер 2.050,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност
HB600ORAW HB600ORAW НОВО Рачен блендер 2.050,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност
M460CDC M460CDC Миксер 1.990,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 460 W Број на брзини за лесно ракување: 5 DC мотор за економична употреба и долготрајност
M460CBK M460CBK НОВО Миксер 1.950,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 450 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење
M420CW M420CW НОВО Миксер 1.890,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 450 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење
BSM600CLW BSM600CLW Блендер 2.150,00 ден 1.850,00 ден Блендер Моќност на моторот (max): 250 W AC мотор за сигурно работење
M360CW M360CW НОВО Миксер 1.850,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 345 W Број на брзини за лесно ракување: 5 AC мотор за сигурно работење
ME510W ME510W Миксер 1.850,00 ден Миксер Моќност на моторот (max): 425 W Број на брзини за лесно ракување: 4 AC мотор за сигурно работење
HBX601LBW HBX601LBW Рачен блендер 1.350,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l
HBX601W HBX601W Рачен блендер 1.350,00 ден Рачен блендер Моќност на моторот (max): 600 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice