Možnost nakupa dodatnih nastavkov - Gorenje
»
»
»
»
»
затвори
...

Možnost nakupa dodatnih nastavkov

MMC-FPR MMC-FPR Додаток за тестенини (лазањи) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (лазањи)
MMC-SPC MMC-SPC Додаток за тестенини (шпагети) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (шпагети)
MMC-TPC MMC-TPC Додаток за тестенини (таљатели) 2.500,00 ден Додаток за тестенини (таљатели)
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice