Кујнски роботи - Gorenje
затвори
...

Кујнски роботи

тип:
SBR1000BE SBR1000BE Кујнски робот 7.090,00 ден Кујнски робот Моќност на моторот (max): 1.100 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за мешање и месење: 1,5 l Капацитет на садот за сечкање: 2,4 l
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции