Апарати за мелење на месо - Gorenje
затвори
...

Апарати за мелење на месо

MG2500SJW MG2500SJW Апарат за мелење на месо 9.890,00 ден Апарат за мелење на месо Моќност на моторот (max): 2.500 W Капацитет на мелење: 2,4 kg/min
MG1800SJW MG1800SJW Апарат за мелење на месо 6.190,00 ден Апарат за мелење на месо Моќност на моторот (max): 1.800 W Капацитет на мелење: 2,2 kg/min
MG1600W MG1600W Апарат за мелење на месо 4.390,00 ден Апарат за мелење на месо Моќност на моторот (max): 1.600 W Капацитет на мелење: 1,9 kg/min
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции