Апарати за мелење на месо - Gorenje
затвори
...
ДОМАШНО ПОДГОТВЕНОГотвење со домашнo мелено месо е посебно доживување за секој гурман и готвач. Препуштете ѝ се на вашата фантазија! Додадете зеленчук, билки и зачини или комбинирајте неколку видови на мелено месо. Вистинските љубители на месо ќе бидат воодушевени.
1

Модели

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice