Миксери и рачни блендери - Gorenje
затвори
...

Миксери и рачни блендери

HBX884QE HBX884QE Рачен блендер 3.290,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 6 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,8 l
HBX604QB HBX604QB Рачен блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 12 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,8 l
HBX883QW HBX883QW Рачен блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 880 W DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l
MRP330EA MRP330EA Миксер 2.250,00 ден Моќност на моторот (max): 330 W Број на брзини за лесно ракување: 4 AC мотор за сигурно работење
MRP275EA MRP275EA Миксер 2.050,00 ден Моќност на моторот (max): 275 W Број на брзини за лесно ракување: 4 DC мотор за економична употреба и долготрајност
HBX601QB HBX601QB Рачен блендер 1.850,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 12 DC мотор за економична употреба и долготрајност Капацитет на садот за мешање и месење: 0,8 l
ME501N ME501N Миксер 1.790,00 ден
ME510W ME510W Миксер 1.790,00 ден Моќност на моторот (max): 425 W Број на брзини за лесно ракување: 4 AC мотор за сигурно работење
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice