Мелници за кафе - Gorenje
затвори
...

Мелници за кафе

SMK150W SMK150W Мелница за кафе 1.650,00 ден Мелница за кафе Моќност на моторот (max): 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Материјал на ножот: Квалитетен нож од не'рѓосувачки челик Регулација за мелење ,ситно-крупно
SMK150E SMK150E Мелница за кафе 1.390,00 ден Мелница за кафе Моќност на моторот (max): 150 W Капацитет на садот за мелење: 60 g Материјал на ножот: Квалитетен нож од не'рѓосувачки челик
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции