Лепач на кеси - Gorenje
затвори
...

Лепач на кеси

VS120W VS120W Лепач на кеси 3.990,00 ден Лепач на кеси Моќност: 120 W Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar Должина на приклучниот кабел: 300 mm
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice