Ледомат IMC1200B - Gorenje
затвори
...
IMC1200B Ледомат
12.990,00 ден

Ледомат IMC1200B

Ледомат Големина на коцка лед: XL Дневна количина на лед: 12 kg Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин. Електронско
12.990,00 ден
Цената е со вклучен ДДВ од 18%.
печатете
печатете
споделете
Facebook
Twitter
превземи
превземи

Технички карактеристики

Дневна количина на лед: 12 kg

Големина на коцка лед: XL

Сад кој се отстранува

Брзина на изработка на коцки лед: 9 мин.

Електронско

Индикатор за ниво на вода

Индикатор за ниво на лед

Фреон: R600a

Количина на фреон: 17 g

Волумен на резервоарот за вода: 2,2 l

Димензии (ШxВxД): 24,4 × 31,5 × 37,3 cm

Нето тежина на апаратот: 9,7 kg

Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg

Приклучна моќ: 120 W

Код: 559065

EAN Код: 3838942118944

Прилози

Поврзани производи

Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice