Ледомат - Gorenje
затвори
...

Ледомат

IMC1200B IMC1200B Ледомат 12.990,00 ден Ледомат Големина на коцка лед: XL Дневна количина на лед: 12 kg Брзината на правење коцки мраз: 9 мин. Електронско
IMD1200W IMD1200W Ледомат 8.490,00 ден Ледомат Големина на коцка лед: XL Дневна количина на лед: 12 kg Брзината на правење коцки мраз: 9 мин. Електронско
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции