Садови за готвење - Gorenje
затвори
...

Садови за готвење

CW9SC CW9SC Садови за готвење 7.750,00 ден Код: 373597 Gorenje Линија: SILVER COUNTESS Дно: Solarbase Gorenje
CW6SC CW6SC Садови за готвење 5.190,00 ден Код: 373596 Gorenje Линија: SILVER COUNTESS Дно: Solarbase Gorenje
CWAL 3/1BK CWAL 3/1BK Садови за готвење 3.990,00 ден 3.450,00 ден Код: 665028 Gorenje Линија: BLACK COLLECTION Површина која спречува лепење на храната Gorenje
GPCI240R GPCI240R Грил тава 2.990,00 ден Димензии (ШxВxД): 43 × 2,5 × 24 cm
CW3SC CW3SC Садови за готвење 2.490,00 ден Код: 373595 Gorenje Линија: SILVER COUNTESS Дно: Solarbase Gorenje
CWWA01HC CWWA01HC Садови за готвење 2.490,00 ден Код: 575299 Gorenje Линија: CHEF'S COLLECTION Површина која спречува лепење на храната Gorenje
PBS02S PBS02S НОВО Пица сет 1.990,00 ден Код: 575027 Gorenje
CWAL 28FBK CWAL 28FBK Садови за готвење 1.990,00 ден 1.550,00 ден Код: 665477 Gorenje Линија: BLACK COLLECTION Површина која спречува лепење на храната Gorenje
CWAL 24FBK CWAL 24FBK Садови за готвење 1.490,00 ден Код: 665401 Gorenje Линија: BLACK COLLECTION Површина која спречува лепење на храната Gorenje
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice