Дехидратори за сушење храна - Gorenje
затвори
...

Дехидратори за сушење храна

FDK24DW FDK24DW Апарат за сушење храна 2.990,00 ден Апарат за сушење храна Моќност на грејачот: 380 W Број на садови за сушење: 5 Рамномерно сушење на сите нивоа
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции