Бокали за вода - Gorenje
затвори
...

Бокали за вода

Дизајнерски линии:
ATCM730T ATCM730T Електрично ѓезве за турско кафе 5.090,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,27 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
K15ORAB K15ORAB Бокал за греење вода 3.490,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,5 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K15ORAW K15ORAW Бокал за греење вода 3.490,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,5 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
K17CLBK K17CLBK Бокал за греење вода 3.450,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17CLI K17CLI Бокал за греење вода 3.450,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K10BKC K10BKC Бокал за греење вода 2.590,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1 l Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K10C K10C Бокал за греење вода 2.490,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1 l Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17FEII K17FEII Бокал за греење вода 1.890,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17S K17S Бокал за греење вода 1.890,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K17BK K17BK Бокал за греење вода 1.590,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
TCM330B TCM330B НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.450,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
TCM330W TCM330W НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.450,00 ден Електрично ѓезве за турско кафе Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
K17WII K17WII Бокал за греење вода 1.390,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,7 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување Заштита од прегревање
K15DWWBK K15DWWBK Бокал за греење вода 1.290,00 ден Бокал за греење вода Големина на садот: 1,5 l Заштита од прегревање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции