Блендери и сецкалки - Gorenje
затвори
...

Блендери и сецкалки

BPC2B BPC2B Power blender 12.690,00 ден 8.991,00 ден Моќност на моторот (max): 1.500 W Број на вртежи (макс. - мин.): 30.000 obr/min Број на брзини за лесно ракување: 9 AC мотор за сигурно работење
B800E B800E Блендер 3.990,00 ден Моќност на моторот (max): 800 W Број на брзини за лесно ракување: 3 AC мотор за сигурно работење
B600W B600W Блендер 2.690,00 ден Моќност на моторот (max): 600 W Број на брзини за лесно ракување: 3 AC мотор за сигурно работење
S400W S400W Сецко 1.790,00 ден Моќност на моторот (max): 400 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
S300W S300W Сецко 1.750,00 ден Моќност на моторот (max): 300 W AC мотор за сигурно работење Капацитет на садот за сечкање: 1 l Додатоци за дополнителна употреба на апаратот : Сечило за ефикасно сецкање, Високо ефективан маталка
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice