Апарати за турско кафе - Gorenje
затвори
...

Апарати за турско кафе

ATCM730T ATCM730T ЦЕНА ЗА ОНЛАЈН НАРАЧКА Електрично ѓезве за турско кафе 4.990,00 ден 3.490,00 ден Големина на садот: 0,27 l Индикатор за нивото на водата Автоматско исклучување
TCM800E TCM800E Електрично ѓезве за турско кафе 1.990,00 ден Големина на садот: 0,3 l
TCM330B TCM330B НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.390,00 ден Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
TCM330W TCM330W НОВО Електрично ѓезве за турско кафе 1.390,00 ден Големина на садот: 0,33 l Заштита од прегревање
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice