Апарати за правење леб - Gorenje
затвори
...

Апарати за правење леб

Посебни карактеристики:
BM1400E BM1400E Апарат за печење леб 7.850,00 ден Апарат за печење леб Моќност на грејачот: 815 W Број на oднапред дефинирани програми: 12 Книга со рецепти Програма за џем
BM1600WG BM1600WG Апарат за печење леб 6.190,00 ден Апарат за печење леб Моќност на грејачот: 850 W Број на oднапред дефинирани програми: 16 Програма за леб без глутен Програма за џем Програма за јогурт
BM1210BK BM1210BK Апарат за печење леб 5.290,00 ден Апарат за печење леб Моќност на грејачот: 800 W Број на oднапред дефинирани програми: 12 Книга со рецепти Програма за леб без глутен Програма за џем
BM910WII BM910WII Апарат за печење леб 4.390,00 ден Апарат за печење леб Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен Програма за џем Програма за јогурт
Брза/споредба
подобро / полошо / + додадени / недостасува / ! не споредливи
Посетете не
Facebook
YouTube
Споделете
Facebook
Бидете информирани
RSS
Prijava na novice
Месечни акции и промоции
Месечни акции и промоции